Aktuellt

Det är liv och rörelse redan nu i det som kommer att bli Guds Hus – lokalerna är fyllda till bredden med aktiviteter i både Fisksätra kyrka och i den nuvarande moskélokalen. Med ett gemensamt Guds Hus kommer vi få plats för mer aktiviteter och fler möten när vi kommer närmare varandra under ett gemensamt tak.

Här hittar du nyhetsnotiser, både från Facebook och i artiklar längre ned på sidan

Upptäck också verksamheten som redan pågår:

Nyheter

Påvens och storimamens fredsdeklaration

Ett historiskt budskap nådde oss i vår. Storimamen vid Al-Azharuniversitetet i Kairo, Ahmed el-Tayeb, och påve Franciskus undertecknade tillsammans ett dokument om ”Mänskligt broderskap för fred i världen och samlevnad”.

läs mer
God’s House 10 Year Anniversary

Saturday 2nd February we celebrated 10 years of inspiring work together towards a common God’s House for Christians, Muslims and people of all other beliefs.

läs mer
Fira Guds Hus 10 år

Lördagen den 2 februari 2019 firar vi 10 år av inspirerande arbete med Guds Hus i Fisksätra. Det kommer bli workshop för både vuxna och barn, föredrag, fredsbön med särskilt inbjudna gäster, musik och mat – och möten.

läs mer
Förnyelse av kontrakt för marken

Den 20 december träffades ordförande i moskéstiftelsen och Kyrkorådsordföranden i Nacka församling för att förnya kontraktet för den mark som den framtida moskén ska stå på.

läs mer
Guds Hus på Kyrkomötet i Uppsala

Guds Hus ställde ut under Kyrkomötet i Uppsala 19-21 november 2018. Syftet var att synliggöra det viktiga arbetet i Guds Hus för Kyrkomötets ledamöter.

läs mer

Guds Hus på Facebook

Följ Guds Hus på Facebook – klicka på Gilla sida-knappen.

Kalendarium på Facebook

Aktiviteter i Guds Hus hämtade från Facebook.

Håll dig informerad

Låt oss berätta vad som händer, så kan du berätta för andraI nyhetsbrevet berättar vi hur arbetet fortskrider och bjuder in till olika aktiviteter.

Nyhetsbrevet skickas ca 4–6 gånger per år. Du kan när som helst säga upp prenumerationen med ett enkelt klick.

Stöd arbetet för Guds Hus

Du kan bidra –  med pengar, tid eller engagemang. Ge enkelt en gåva via swish, eller bli månadsgivare och bidra regelbundet. Som företag eller organisation kan ni bli företagsvänner och göra stor skillnad.

Innanförskap genom möten över gränser. Mångfald i en globaliserad värld. Religion som en resurs i civilsamhället.

Om Guds Hus
Idé, historia och framtid

Byggnaden
Ett Guds Hus för människor

Röster om Guds Hus
Tänkt och sagt om Guds Hus

Frågor & Svar
Svar på dina funderingar

Aktuellt
Nyheter och kalendarium

Kontakt
Adresser och kontaktpersoner