Många människor var med oss och stödde vår Facebook-kampanj som avslutas den 2 februari 2019 i samband med vårt 10-års jubileum i Fisksätra kyrka. Målet var att samla in 100 000 kr. Insamlingen nådde målet med råge – TACK! Nu har vi räknat samman alla era bidrag under insamlingsperioden från mitten av november 2018 till 2 februari 2019 och ni skänkte 129 683 kr till Guds Hus, på Facebook, Swish och andra sätt. Tack för ert engagemang för Guds Hus!

Vi är glada att bland andra ärkebiskop Antje Jackelén och Kyrkostyrelsen bidrog med 25 000 kr, de skriver: ”Detta är i förhoppning om att verksamheten fortsatt kommer att vara ett angeläget bidrag för att tilliten och respekten ökar människor emellan. Likaså till stöd för ökad integration och innanförskap i det svenska samhället”.

Kanske vill du fortsätta stödja vår insamling genom att bli månadsgivare? Varje gåva har betydelse för att vi ska nå målet och förverkliga byggnaden Guds Hus. Vill du följa vårt arbete kan du också anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Tack för ert engagemang för Guds Hus!

Innanförskap genom möten över gränser. Mångfald i en globaliserad värld. Religion som en resurs i civilsamhället.


Om Guds Hus
Idé, historia och framtid

Byggnaden
Ett Guds Hus för människor

Röster om Guds Hus
Tänkt och sagt om Guds Hus

Frågor & Svar
Svar på dina funderingar

Aktuellt
Nyheter och kalendarium

Guds Hus vänförening
Aktiviteter och samtal

Guds Hus Råd & stödcenter
Guds Hus sociala arbete

Kontakt
Adresser och kontaktpersoner

Stöd Guds Hus
Du kan bidra på många sätt

» Ge en gåva

» Bli Månadsgivare

» Bli Vänföretag