Fisksätra Community Choir sjunger ”Min frihet”. Med sång, musik och bilder i filmen önskar vi att du kan hitta din frihet!

Till Guds Hus är alla välkomna, den som behöver hjälp och den som vill hjälpa till. Lyssna på några av våra fantastiska deltagare i kören som bjuder in fler att ge en gåva till Guds Hus Råd & stödcenter i Fisksätra.

Läs mer om Guds Hus Råd & stödcenter »


Guds Hus Råd & stödcenter arbetar för att ge boende i Fisksätra bättre förutsättningar till integration och inkludering i det svenska samhället och därigenom motverka social utestängning och segregation. Det är ett samarbete mellan Nacka församling, Muslimernas förening i Nacka och Stockholms katolska stift.

I Guds Hus Råd & stödcenter kan man få rådgivning, språkträning, hjälp med myndighetskontakter och möjlighet att delta i en mängd olika gruppverksamheter som syftar till att stärka människor som lever i olika slags utsatthet. Idag samlar verksamheten flera hundra människor under en vanlig vecka. Råd & stödcenter arbetar med fyra huvudområden: Kunskap, Stöd, Sysselsättning, Opinionsbildning.

Guds Hus Råd & stödcenter vill tillvarata religionen som en resurs i det sociala arbetet. Hit är alla välkomna oavsett vem man är eller varifrån man kommer. De flesta aktiviteter sker i Fisksätra kyrka.

Innanförskap genom möten över gränser. Mångfald i en globaliserad värld. Religion som en resurs i civilsamhället.


Om Guds Hus
Idé, historia och framtid

Byggnaden
Ett Guds Hus för människor

Röster om Guds Hus
Tänkt och sagt om Guds Hus

Frågor & Svar
Svar på dina funderingar

Aktuellt
Nyheter och kalendarium

Guds Hus vänförening
Aktiviteter och samtal

Guds Hus Råd & stödcenter
Guds Hus sociala arbete

Kontakt
Adresser och kontaktpersoner

Stöd Guds Hus
Du kan bidra på många sätt

» Ge en gåva

» Bli Månadsgivare

» Bli Vänföretag