Till bilder av Råd & stödcenters verksamheter sjunger Fisksätra Community Choir ”När vi står tillsammans”.

Till Guds Hus Råd & stödcenter är alla välkomna, den som behöver hjälp och den som vill hjälpa till. Lyssna på några av våra fantastiska deltagare i kören som bjuder in fler att ge en gåva till Guds Hus Råd & stödcenter i Fisksätra.

Guds Hus Råd & stödcenter arbetar för att ge boende i Fisksätra bättre förutsättningar till integration och inkludering i det svenska samhället och därigenom motverka social utestängning och segregation. Det är ett samarbete mellan Nacka församling, Muslimernas förening i Nacka och Stockholms katolska stift.

I Guds Hus Råd & stödcenter kan man få rådgivning, språkträning, hjälp med myndighetskontakter och möjlighet att delta i en mängd olika gruppverksamheter som syftar till att stärka människor som lever i olika slags utsatthet. Idag samlar verksamheten flera hundra människor under en vanlig vecka. Råd & stödcenter arbetar med fyra huvudområden: Kunskap, Stöd, Sysselsättning, Opinionsbildning.

Guds Hus Råd & stödcenter vill tillvarata religionen som en resurs i det sociala arbetet. Hit är alla välkomna oavsett vem man är eller varifrån man kommer. De flesta aktiviteter sker i Fisksätra kyrka.

Läs mer om Guds Hus Råd & stödcenter »

Innanförskap genom möten över gränser. Mångfald i en globaliserad värld. Religion som en resurs i civilsamhället.


Om Guds Hus
Idé, historia och framtid

Byggnaden
Ett Guds Hus för människor

Röster om Guds Hus
Tänkt och sagt om Guds Hus

Frågor & Svar
Svar på dina funderingar

Aktuellt
Nyheter och kalendarium

Guds Hus vänförening
Aktiviteter och samtal

Guds Hus Råd & stödcenter
Guds Hus sociala arbete

Kontakt
Adresser och kontaktpersoner

Stöd Guds Hus
Du kan bidra på många sätt

» Ge en gåva

» Bli Månadsgivare

» Bli Vänföretag